CADAC factory sale

By Cadac International

CADAC factory sale

########################
In verband met de aangescherpte richtlijnen van het RIVM omtrent het Coronavirus  zal de CADAC Factory Sale geen doorgang meer vinden in 2020. In plaats daarvan heeft Cadac €5000,- gedoneerd aan Cherries on Top.

########################

 

Wij zijn CADAC, dé barbecuespecialist op het gebied van (gas)barbecues voor alle locaties: van terras, tuin en balkon tot camping, park of boot.

Op zaterdag 21 maart organiseren wij op ons hoofdkantoor in Duiven een Factory Sale. Op deze dag verkopen wij een ruim aanbod aan showroom- en demomodellen met maar liefst 75% korting! De volledige opbrengst gaat naar de stichting Cherries on Top t.b.v. onderzoek naar de genezing van kanker.

Kom jij profiteren van bodemprijzen van onze buitenkeukens en andere barbecues? Dan steun je Cherries on Top en draag je bij aan een wereld zonder kanker.

Live the Braai life!

Datum: 21 maart 2020
Tijd: 11.00 – 15.00
Locatie: Ratio 26, Duiven

Thank you CHERRY much to my supporters!

5k

Tim Polman

15.90

Irma Tekelenburg

10.60

Esther Van Der Ven

Wat een fantastisch initiatief van CADAC! Ik kom zeker even kijken, maar hier alvast een kleine donatie om jullie op weg te helpen.

10.60

Eveline Nootjes

Wat een mooi initiatief! Ik kom zeker even langs de 21e :)

7.95

Dick Janssen

Wat een prachtige actie! Helaas ben ik al voorzien van een BBQ, maar ik wil toch graag bijdragen in de hoop dat er nog vele anderen zullen volgen. Goed om te zien hoe een bedrijf als CADAC zich inzet voor iets wat ons allen raakt.