MaraToon 2020

By Toon van Dam

My Activity Tracking

0
kms

My target 42kms

Ik kan jouw hulp goed gebruiken!

Het is alweer een jaar geleden dat ik mijn benen inzette tijdens de marathon van Rotterdam om geld op te halen ten behoeve van onderzoek naar de genezing van kanker. Ik stelde mij als doel 1000,- euro op te halen en binnen 3,5 uur te finishen. 

 
Dankzij jullie geweldige hulp heb ik het eerste doel ruim gehaald. Maar liefst 3398,65 euro haalde ik op voor de stichting Cherries on Top. Het tweede doel echter, daar kwam ik net 2 minuten voor te kort. Ik zei het al meteen toen ik de finish over kwam en weer wat lucht in mijn longen had: Ook dat tweede doel wil ik halen. Ik ga nog een keer!
 
Dus dat ga ik doen, en weer wil ik mijn sterke lijf inzetten om anderen een beter perspectief op genezing te kunnen bieden. En nu wil ik de finish niet in 3,5 uur halen... maar in 3 uur en 15 minuten. Op deze pagina zal ik een link delen waarop je live kan volgen of het me gaat lukken. 
 
Ik heb gemerkt dat een mooi bedrag in mijn hoofd voor onderzoek naar kanker me enorm geholpen heeft in de zware stukken onderweg. Het gaf me vleugels, en deed me denken aan mensen met kanker die elke dag eigenlijk een marathon lopen zonder te weten of en wanneer er een finish in zicht komt. Ik zou het daarom geweldig vinden als jullie me (weer) willen helpen. Klik op een van de bedragen hiernaast of vul er zelf een in en help me de finish over. Elk bedrag is meer dan welkom. Ik waardeer jullie hulp enorm.
 
Ik hou jullie op de hoogte via deze pagina, dus kom gerust nog eens terug voor een update. Laat een berichtje achter als je wilt. Ik ga mijn uiterste best doen. Elke stap die ik weet te zetten, is er weer eentje dichterbij de genezing van kanker. 
 
Dankjulliewel. Of in de woorden van Cherries on Top: Thank you CHERRY much!
 
Toon